офсетов отпечатък

В съвременността офсетовият печат е най-разпространеният вид печат. Това е основен метод за печат на разнообразие от полиграфически продукти: пълноцветни брошури, етикети, стикери, списания, листовки, дипляни, книги, плакати, визитки, покани, календари и други рекламни материали.
Този вид печат дава високо качество на изображението, възпроизвежда дребни детайли и прецизно изобразява полутонове.

Read More
топъл печат

Топлият печат е технология за пренасяне на метализиран слой от фолио върху хартия или картон. Чрез този метод на печат се дава невероятна възможност за реализиране на уникални идеи и проекти от дизайнерите, както и възможност за защита на продукти с така нареченото холограмно фолио.
Печатницата разполага с разнообразни фолиa за полагане на топъл печат, който в комбинация с други довършителни следпечатни операции – ламинат, преге - ще придадат на вашето изделие атрактивен и луксозен вид.

преге

Това е технология, при която с предварително изготвено клише се пресова хартията и по този начин без мастило се получава релефно изображение върху изделието. Според вида на клишето и избора за краен резултат може да се получи изпъкнал или вдлъбнат отпечатък. Когато  прегето се съчетава с топъл печат, се постига още по-атрактивен ефект. Прегето се използва като довършителна операция много често при печат на опаковки, визитки, папки, покани, корици на каталози и др.